Decokay Elenbaas Noom Alphen is dé speciaalzaak voor verf, wand-, vloer- en raambekleding in Alphen aan den Rijn

Zoek je hét adres voor de complete inrichting van uw woning? Waar je behalve advies krijgt over de beste materialen ook nog eens de interieurtips op maat krijgt voor je woning? Dan ben je bij Decokay Elenbaas Noom in Goes Alphen aan het juiste adres. Je vindt ons al sinds jaar en dag op de Euromarkt 99 in Alphen a/d Rijn. Mét ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zien we je snel? De koffie staat voor je klaar!

Het mooiste resultaat
Dat is waar we voor gaan. Ben je op zoek naar een nieuw behang? Neem dan eens een kijkje in onze ruime collectie behangboeken. Wil je daar een bijpassende kleur verf bij? Ook dat mengen we graag voor je. Ons team bestaat uit zeer ervaren verkopers/sters die alle ins- en outs kennen van alle producten. We adviseren je graag. En dat is nog niet alles; ook onze vakkundige en ervaren buitendienstmedewerkers staan voor je klaar. Bij Decokay Elenbaas Noom in Goes ben je altijd aan het juiste adres!

Jij vraagt, wij voeren het uit!
Behalve dat we je adviseren, voeren wij ook alles voor je uit. Zo heb je geen omkijken naar je woninginrichting en doen we alles om je te ontzorgen.

Deel dit artikel

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay