fiore_bn_walls_englisch_cottage20200520144030.webp

English cottage voor een romantisch interieur

Bloemen, wie houdt er nou niet van! Je huis fleurt al op met een wild veldboeket in een vaas. Ga je nog een stapje verder dan kom je uit bij de Engelse cottage stijl. Landelijk en romantisch worden er tot in de puntjes gecombineerd. Stoer, natuurlijk, romantisch en kleurrijk zijn de ingrediënten. 

Een vakantiegevoel in je eigen huis creëren? Denk dan eens aan het Engelse platteland als inspiratiebron. Dat betekent traditionele estrikken plavuizen op de vloer of juist een houten vloer in visgraatmotief. Zet er een landelijke eettafel op met een twinkelende glazen kroonluchter erboven, behang je wand met een stijlvol en subtiel bloemenbehang of ga aan de slag met de groene, roze en lichtbruine verfkleuren die zo typerend zijn voor deze stijl.

Zie je jezelf al wegzakken in een comfortabele fauteuil? Natuurlijk met een kussentje in je rug met ruitpatroon. Je kop thee staat op een bijzettafeltje van verweerd hout naast je en aan de cottage groene wand hangen schilderijen van bloemen in houten lijstjes. Nog meer vakantiesfeer krijg je met weelderige groene planten in manden van natuurlijk materiaal zoals rotan en zeegras.

Ook de slaapkamer is om letterlijk bij weg te dromen. Wat dacht je van een spijlenbed in gebroken wit met op de wand erachter een houten hoofdpaneel (of van behang!). Roze muren, houten nachtkastjes met brocante lantaarns en een vaasje pioenrozen. En dan nog zo’n prachtig oude koffer van leer op de witte houten vloer om je sokken in op te bergen. En schuif je de mooie linnen gordijnen opzij, dan kijk je uit op de stokrozen die je in potten op je balkon of in je tuin hebt staan. Cheers!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay