reinigbare_muurverf20200408142219.webp

Schoonmaken van muurverf

Gewone muurverf - ook wel latex - is makkelijk in onderhoud. Als we denken aan muurverf gaat onze eerste gedachte uit naar latex. Dit is dan ook de meest toegepaste soort.

Klaar met vlekken op je muur?

Bestel afneembare verf in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Latex muurverf is - behalve in wit - ook te mengen in bijna alle denkbare kleuren. Je kiest een kleur en vervolgens een soort latex. Omdat alle latexen op waterbasis zijn, kun je het in huis gebruiken in alle ruimtes waar geen bijzondere eisen aan het gebruik worden gesteld. Van plafonds tot muren en in slaapkamers, huiskamer of zelfs badkamers.

Latex is door de synthetische samenstelling sterk en minder poreus, waardoor je het gewoon met een vochtige doek kunt afnemen. Afhankelijk van de ondergrond weten wij welke muurverf nodig is op jouw muren, en adviseren je daar graag in. Wist je bijvoorbeeld dat als je een wand rood gaat verven, je de ondergrond het beste okergeel kunt verven? Of dat je zuigende ondergronden eerst moet voorbewerken? Er zijn onnoemelijk veel punten van aandacht waar je met simpele trucs latere problemen voorkomt.

Daarnaast is er een ruim aanbod specialistische verven. Je hebt bijvoorbeeld muurverf die heel erg goed afneembaar is (erg handig in de keuken of toilet) en je hebt muurverf die niet afbladdert in vochtige ruimtes zoals de douche. En er is muurverf die koffie, nicotine en watervlekken 'isoleert'. Voor elke behoefte is er een antwoord in verf.

Deel dit artikel

Op zoek naar afneembare verf?

Wij helpen je graag in onze winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay