AS Creation - warm Wood 'n' Stone

Kijk je wel eens binnen bij huizen in de woonbladen terwijl je denkt ‘Ja, helaas heb ik gewoon zo’n huis niet’? Dan is het behang van AS Création uit de collectie van Wood 'n' Stone, de ideale keus voor jou. 

Met deze collectie haal je echt het ruwe materiaal binnen, en creëer je de illusie van een totaal andere omgeving. Dit behang is dan ook geen aankleding van je huis, maar eerder een metamorfose te noemen. 

Waan je in een blokhut met houten schrootjes op de wand met uitzicht op de bergen. Of in een Franse cottage, met authentieke leistenen muren, uitkijkend op jouw wilde bloementuin. Of ga in een handomdraai voor de industriële- of moderne stijl, met een wand van wit gepoederd steen, of grijs beton. 

Of jouw stijl nu industrieel strak is, of je liever gaat voor de sfeer van een knappend haardvuur in een chalet; Wood 'n' Stone past bij je. Gewoon, omdat je je er thuis bij voelt.

Op een patroon raak je misschien uitgekeken, en wellicht verander je de kleuren van je huis weer op een gegeven moment. Maar dit behang is tijdloos, en vooral charmant door zijn natuurlijke eenvoud.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay