selva_arte_beeld_1980x1005px720220314123342.webp

Behang collectie Selva van Arte - trompe l'oeil...

Arte behang van Selva is luxe behang, en dat zie je er meteen aan af! Zoek je een chique behang van goede kwaliteit, met precies die natuurlijke uitstraling? Hout, kurk, riet, bladermotief, Selva heeft het allemaal.

Hoe kun je toch elke keer weer opnieuw vernieuwend zijn in design? Arte bewijst dat het kan, met de behangcollectie Selva (de opvolger van Monsoon). Hij is onderscheidt zich duidelijk van het middensegment. Als je voor de natuurlijke look gaat, maar niet meteen in een oerwoud van bladermotief wil zitten, is dit de high end, subtiele tegenhanger van die natuurlijke, vrije sfeer. 

Selva maakt gebruik van het idee van bladeren, planten, en natuurlijke materialen. Dat doen ze heel subtiel. Alle behang uit deze collectie lijkt haast geen behang te zijn. Zo zijn er schakeringen van gevlochten riet - in uiteenlopende vormen, geblokt, diagonaal of in visgraat motief. 

Weer een ander patroon doet denken aan netjes gerangschikte delen hout of kurk. Wuivende bossages riet doen je vergeten dat je in Nederland bent. Je waant je in Indonesië en hebt meteen die bohemian stijl te pakken. De manier waarop het design van dit behang je op het verkeerde  been zet, geeft een krachtige impuls aan de sfeer in jouw huis. 

De vele variaties maken deze collectie woest aantrekkelijk voor twijfelaars... Je kunt kiezen uit een grof of fijn motief, in aardse, of natuurlijke kleuren, van licht tot donker. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay