eijffinger_oasis_1980x1005px20220304135035.webp

Oasis van Eijffinger: als een bohemian oase

Oasis is passende naam van de nieuwe behangcollectie van Eijffinger. Een oase van rust, temidden van een ingetogen, en toch vooral warm tafereel. Is dat niet precies wat je zocht?

Nieuw behang uitkiezen?

Bekijk onze uitgebreide collectie stalenboeken!

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor jou geen romantisch bloemetjes behang, maar wel op zoek naar de perfecte match bij jouw vintage stijl interieur? Laat je dan aangenaam verrassen door de collectie Oasis van Eijffinger. Deze behangcollectie is een ode aan de natuur, maar dan zonder het uitbundige kleurgebruik dat je daarbij vaak ziet.

Zacht vergrijsde blauwtinten, bruinschakeringen, en uiteraard het momenteel trendy oudroze, dat bij vrijwel elk interieur verrassend goed matcht. Een enkele ‘full colour’ straalt een ultiem sprookjesachtige sfeer uit door de mistige opzet. Alsof je zo een Bob Ross schilderij bent ingestapt...

De florale dessins worden afgewisseld met exotische vogelsoorten. Wat weer bijzonder goed matcht bij al die gewilde organische accessoires zoals slingerende aap- en palmboom lampen.

Van kraanvogels tot palmen, en van luipaarden tot tijgers en Gingko bladeren. Fijn geschetst of met penseel opgezet, zijn het stuk-voor-stuk unieke juweeltjes aan de wand die je hele interieur omtoveren tot een oase van rust.
Niet-voor-niets wordt dit soort collecties ook wel omgedoopt onder de noemer "landschappelijke wallpower". Of je nu kiest voor een repeterend patroon, of complete mural, wat alle dessins uit deze behangcollectie gemeen hebben, is de verfijnde smaak. Hiermee haal je écht die eyecatcher van je dromen in huis.

Deel dit artikel

Nieuw behang uitkiezen?

Bekijk onze uitgebreide collectie stalenboeken!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay